Acne Care

Acne care bertindak menghapus jerawat di muka, badan dan parut berlubang yang disebabkan jerawat. LACTOFERIN didalamnya, juga bertindak merangsang system imun badan, membantu mencegah kerosakkan kulit dan mengurangkan aktiviti jerawat. Testimoni kami seawal 7hari sahaja untuk mendapatkan kulit putih bersih tanpa jerawat.

Melepasi 3 saringan Lab yang berdaftar, Acne Care dijamin Selamat dan Berkesan serta telah mendapat tempat di hati ramai pengguna yang mengalami masalah jerawat dan parut. Oleh kerana Acne Care diformulasikan daripada buah buahan dan bahan yang eksklusif, ia dapat membantu menghapus pelbagai masalah jerawat daripada akar (bakteria dalam lapisan kulit) dan menghalang jerawat daripada kembali. Bukan itu sahaja, dengan adanya kandungan Pureway C ia dapat membantu memudarkan parut 1 minggu penggunaan!

Acne care merupakan makanan tambahan yang bertindak utk menghapuskan jerawat sama ada di muka atau pun badan . Acne care mempunyai bahan LACTOFERIN , yang bertindak merangsang system imun dalam badan , ia juga berfungsi membantu menghilangkan jerawat dan parut berlubang yang disebabkan jerawat , lactoferin ini juga membantu mencegah kerosakkan kulit dan mengurangkan aktiviti jerawat.

ACNE CARE – Dirumus dari extrax delima, serbuk jus epal, pureway C, lactosa & lactoferrin. acne care telah diuji kepada 10 orang wanita dan 6 orang lelaki yamg menghadapi masalah Jerawat 7 daripadanya hanya mempunyai masalah jerawat di bahagian muka, manakala selebihnya mempunyai jerawat di muka, leher serta belakang badan.

KENALI 4 BAHAN UTAMA ACNE CARE

BUAH DELIMA
– Memperbaiki sel kulit dari dalam
– Agent penghancur akar punca JERAWAT
– Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
– Melambatkan proses penuaan
– Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas

SERBUK JUS EPAL
– Mempunyai antioksidan yang tinggi
– Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan
– Memperlambatkan penuaan sel
– Menghalang pertumbuhan sel kanser

PUREWAY C
– Mengandungi vitamin C
– Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah
– Mencerahkan kulit
– Menghilangkan bintik bintik hitam
– Menghilangkan kekusaman

LACTOFERRIN
– merangsang system imun dalam badan
– membantu menghilangkan jerawat dan parut
– mencegah kulit rosak
– mengurangkan aktiviti jerawat

 

 

 

whatsap kami untuk pertanyaan di talian +60192192668
NAK HARGA PROMOSI? Klik whatsap link kami dibawah:
LIKE PAGE UNTUK LIHAT TESTIMONI —-> ACNE CAREĀ 

Comments on this entry are closed.