Testimoni Glutacaps

Testimoni Glutacaps

glutacap7

 

glutacap8

 

glutacap9

glutacap10

 

GLUTACAPS 13

 

GLUTACAPS 16

GLUTACAPS 17

GLUTACAPS 18

 

glutacaps 19

 

glutacaps 20

 

glutacaps 21
GLUTACAPS 500MG

 

GLUTACAPS CAPS

 

GLUTACAPS PUTEH

 

GLUTACAPS PUTIH S

 

GLUTACAPS PUTIH

 

GLUTACAPS PUTIH1

GLUTACAPS PUTIH2


GLUTACAPS PUTIH6 GLUTACAPS TESTI

 

GLUTACAPS TESTIMONI

 

gLUTACAPS11
GLUTACAPS13

 

GLUTACAPS15

 

GLUTACAPS16

 

KESAN GLUTACAPS

 

PENGUNA GLUTACAPS

 

PENGUNA SETIA GLUTACAPS

 

PIL GLUTACAPS

GLUTACAPS 500MG

Glutacaps Kapsul Putihkan Kulit – Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan, Selamat Digunakan & Amat Berkesan!

Ingin Putihkan Kulit? Glutacaps Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini!

  • Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh Badan Secara Rata
  • Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah Kulit Kering)
  • Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat
  • Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.
  • Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti TInggi
  • Mudah Dimakan. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja.
Harga Glutacaps®

Normal price : RM 139
postage +RM7semenanjung/9sabah sarawak

PROMOSI 30 ORG TERAWAL

RM 130 SM / RM 140 SS (Jika berminat dalam masa 24jam)


Sebotol ada 30 biji . Makan 2biji sehari (selama 1mggu). lepas 1mggu mkn 1biji je sehari..15 mnt selepas sarapan . Sekotak tahan 30 hari .

GLUTA-CAPS® Tiada kesan smpingan sebab kami ada sijil racun drpd USM. 
Info lebih: 
 
Gluta caps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 500mg 1kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji.. 
 
 Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat. n slowly bdn juga akan memutih secara automatik. awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul. sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari. sebab kita import material yg kualiti shj. sebab tu kita tambah dgn material mcm “hyluronic acid” (supaya lebih flawless) dan “Vitamin C original” utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit. 
 
 Apa beza putih, cerah dan berseri? putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri? baru la putih tu betul betul naik kan? putih kemreh merahan..mcm org baru kahwin.. muka putih berseri.. haa mcm tu la. heh. 
 
 Apa yg u akan dpt dgn Glutacaps® 
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap 
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut 
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri 
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah 
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn.. muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan. 
 
 Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni..gabung 3 sekali gus!

PENCERAHAN SATU BADAN
GLUTA CAPS 500MG PLUS….
KENALI BAHAN BAHAN GLUTACAPS 500MG PLUS..:
✅GLUTATHION
✅HA
✅VIT C
=======================================
Nak Order >> sms/whatsapp (GC) 0192192668
PM kami disini >>–> https://www.facebook.com/messages/r.kecantikan
=======================================
Jom cantik dan putih gebus dengan Glutacaps500mgplus
Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??
Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana kesannya umpama anda ambik suntikkan…GLUTA memang digunakan utk pencerahan kulit kalau di negara Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik…GLUTA MEMANG DAH TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN UTK PENCERAHAN ..
Kadar yg disyorkan utk pencerahan..

1000-2000mg utk proses pemutihan 


500mg utk proses detox


#GLUTACAPS500MGPLUS ….
✅Kulit bertambah putih dan glowing
✅Pigmentasi hilang
✅Meratakan tona warna kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Memudarkan parut jerawat
✅Menegangkan kulit
✅ANTIOXIDAN
✅Merawat katarak dan glukoma
✅Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
✅Menghilangkan garis garis halus diwajah
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan
✅Pencerahan kulit utk satu badan

CARA PENGAMBILAN .:
1KAPSUL 30MINIT SEBELUM MAKAN
DAN KALAU NAK KESAN YG LAGI CEPAT
AMBIL 2KAPSUL 1 PAGI DAN 1 PETANG 30MINIT SEBELUM MAKAN

DAN PASTIKAN MINUM AIR KOSONG SEKURANG KURANG NYA 3 LITER

Nak Order >> sms/whatsapp (GC) 0192192668
PM kami disini >>–> https://www.facebook.com/messages/r.kecantikan

 

Leave a Comment