Glutacaps

GLUTACAPS 500MG

Glutacaps Kapsul Putihkan Kulit – Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan, Selamat Digunakan & Amat Berkesan!

Ingin Putihkan Kulit? Glutacaps Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini!

  • Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh Badan Secara Rata
  • Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah Kulit Kering)
  • Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat
  • Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.
  • Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti TInggi
  • Mudah Dimakan. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja.

 

glutacaps 2

 

glutacaps 3

 

glutacaps 1

 

 

glutacaps 4

 

 

glutacap4

 

Harga Glutacaps®

Normal price : RM 139
postage +RM7 semenanjung/RM9 sabah sarawak
NAK HARGA PROMOSI TERBAIK TAHUN NI? NAK PEK PROMOSI EXTRA 5 CAPSULE?
WHATSAP KOD PROMOSI “PROMOSI NUR” SEKARANG: KE +60192192668


GLUTA-CAPS® Tiada kesan smpingan, lulus kkm dan halal jakim.
Info lebih: 
 
Gluta caps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 500mg 1kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji.. 
 
 Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat. n slowly bdn juga akan memutih secara automatik. awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul. sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari. sebab kita import material yg kualiti shj. sebab tu kita tambah dgn material mcm “hyluronic acid” (supaya lebih flawless) dan “Vitamin C original” utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit. 
 
 Apa beza putih, cerah dan berseri? putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri? baru la putih tu betul betul naik kan? putih kemreh merahan..mcm org baru kahwin.. muka putih berseri.. haa mcm tu la. heh. 
 
 Apa yg u akan dpt dgn Glutacaps® 
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap 
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut 
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri 
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah 
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn.. muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan. 
 

PENCERAHAN SATU BADAN
GLUTA CAPS ….
KENALI BAHAN BAHAN GLUTACAPS..:
✅GLUTATHION
✅HA
✅VIT C
=======================================
Nak Order >> sms/whatsapp (promosi nur) 0192192668
PM kami disini >>–> https://www.facebook.com/messages/r.kecantikan
=======================================
Jom cantik dan putih gebus dengan Glutacaps

GLUTACAPS ….
✅Kulit bertambah putih dan glowing
✅Pigmentasi hilang
✅Meratakan tona warna kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Memudarkan parut jerawat
✅Menegangkan kulit
✅ANTIOXIDAN
✅Merawat katarak dan glukoma
✅Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
✅Menghilangkan garis garis halus diwajah
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan
✅Pencerahan kulit utk satu badan 

Nak Order >> sms/whatsapp (promosi nur) ke 0192192668
PM kami disini >>–> https://www.facebook.com/messages/r.kecantikan

Comments on this entry are closed.