MNK Magique Spray

Assalamualaikum
Memperkenalkan kpd anda satu produk yg bakal mencipta kelainan SEPANTAS PENYERAPAN. Satu – satunya  produk yg mampu menegangkan kulit secara serta-merta dan secara berkekalan!

?MNK MAGIC SPRAY?

APAKAH MNK MAGIC SPRAY?

*********************************
Dan ia sama sekali…
Bukan Injection
Bukan Botox
Bukan Tanam Benang
Bukan Skincare
Bukan Cream
Bukan Serum
Bukan Gel Urut
Bukan Toner

*********************************
HANYA BOOSTER SPRAY
Keberkasanan sepantas penyerapan.. ia TERBUKTI

Dengan kesan segera yg KEKAL, BUKAN SEMENTARA. Tak perlu buang skincare yg sedia ada jika anda ingin menggunakan MNK MAGIC SPRAY ini asalkan skincare anda BUKAN jenis ‘peeling’ (ada merkuri,plumbum @ hidrokinon).

Apa kebaikan MNK MAGIC SPRAY ini❔❔❔
● Ia menegangkan dan menaikkan wajah dgn hanya 1 semburan
● Mencerahkan dan menjadikan kulit berseri
● Menjadikan kulit bersinar-sinar
● Mengecilkan liang pori di wajah
● Menyekatakan warna kulit
● Menghilangkan garis halus dan kedutan dgn ketara
● Membekalkan kelembapan kulit sehingga 48jam
● Menghilang dan merawat pigmentasi secara kekal tanpa pengelupasan
● Merawat masalah jerawat pasir, jerawat radang dan jerawat batu dari dalam. Jerawat kecut dalam kurang 24jam
● Menyegarkan kulit wajah dan menaikkan seri wajah
● Menjadikan mekap bertahan lebih lama di wajah (spray sebelum mekap)
● Menghaluskan struktur kulit dan kulit menjadi lebih anjal
Kehebatan tambahan BOOSTER SPRAY kpd anda:
● Merawat masalah kantung mata (eyebag) dan mata panda (panda eyes)
● Mengurangkan ‘double chin’
● Menjadikan bentuk wajah lebih v shape
● Menjadikan kulit wajah kelihatan 10thn lebih muda dari usia sebenar
● Merawat masalah siku dan kepala lutut kering, kasar dan kehitaman
● Merawat masalah tumit kaki merekah dgn membaharui kembali sel2 kulit
● Merawat keradangan kulit, ekzema dan kulit sensitif
● Merawat masalah selulit (orange peel) yg memalukan
● Memudarkan parut jerawat, luka dan kemalangan
● Menjadikan bibir kemerahan, lembut, lembap dan mungil.

? Di FORMULASI dari KOREA.
? Sesuai utk SEMUA JENIS KULIT. LELAKI & WANITA.
? Bebas dari unsur dan kajian ke atas binatang.
? Tanpa bahan kimia yg memudaratkan.
? BERDAFTAR dgn KKM (NOT 150902354 K)
? Di uji secara Dermalogika
? Keluaran BUMIPUTERA/ISLAM

? HARGA JUALAN ?
SM : RM 187.00
SS : RM 197.00
** Harga tidak termasuk kos Penghantaran .

Harga Promosi:

SM : RM 160.00
SS : RM 170.00

FREE POSTAGE

?MNK MAGIC SPRAY – BOOSTER SPRAY?

UTK PENGGUNAAN 2X SEHARI DAN TAHAN SELAMA SEBULAN ++ (BERGANTUNG KPD PENGGUNAAN). HASIL PERCUBAAN PERTAMA KE ATAS BEBERAPA ORG MEMBUATKAN MEREKA TERUJA DAN TERUS MEMILIKINYA KERANA KEBERKESANANNYA YG SEPERTI MAGIK. BUKAN OMONG KOSONG❗SETIAP HARI KAMI MENERIMA FEEDBACK YG POSITIF DARI PELBAGAI PERINGKAT PENGGUNA.

?sebarang pertanyaan berkaitan produk boleh terus WHATSAPP (sahaja) ke : ? +6019-2192668

“KINI.. MENJADI LEBIH CANTIK DAN MUDA HANYA DGN SATU LANGKAH DAN TIDAK PERLU KE KLINIK AESTHETIC LAGI !!!”


LAGI TESTIMONI —-> KLIK SINI

PENGUMUMAN PENTING!!!!!

Hampir semua wanita !!!!
Krim dah cuba…
Skincare dah cuba…

Ubat makan pun dah cuba…
Collagen pun dan berbotol-botol…

Muka pun dah macam tepung gomak pakai foundation

Takkan semua produk diatas tak ok..kalau tak ok Mesti tak keluar tv,tak keluar majalah,tak keluar TV… Mesti semuanya bagus… Jeragat ….. Jeragat….. Jeragat.. Kusam kusam kusam.. Gelap gelap gelap…muka still nampak tak cerah sekata..

Takkan sampai bila-bila macam ni… Org lain boleh kenapa saya tak???

Whatsapp ” MNK ” ke 019-2192668

Nak tak nak sekarang kena cube kaedah paling laju.. SPRAY!!!!!…dalam masa 5 minit ada Magic tau…

MAGIQUE BOOSTER SPRAY

diformulasi dari KOREA

√ Memudarkan JERAGAT di muka

√ Memberi kelembapan kulit yg sempurna

√ Melembut dan menghaluskan semula kulit

√ Menghilangkan bintik-bintik hitam

√ Menghilangkan garis-garis halus penuaan

√ Merawat tona kulit tidak sekata

√ Mampu menghilangkan parut.

√ Mencerahkan dan Melembutkan kulit

Anda mesti cuba hari ini juga!

Bayangkan hari-hari anda tanpa MAKE-UP

==================================

√ Jimat duit anda tiap-tiap bulan beli make up

√ Takde lah asyik pening kepala kalau lambat pergi kerja sebab make up

√ Nak berselfie tak perlu tukar mode camera 360 nak bagi nampak gebu

√ Pergi office pun semangat nak jumpa kawan-kawan

√ Hari raya mesti kita rasa konfiden.. Tak lama dah tuuu!

Whatsapp ” MNK ” ke 019-2192668

Whatsapp ” MNK” ke 019-2192668

Whatsapp ” MNK” ke 019-2192668

LAGI TESTIMONI —-> KLIK SINI

FAQ

APAKAH MNK MAGIQUE SKINZ BOOSTER SPRAY?

MNK booster spray bukan toner,serum atau set skincare, tetapi satu botol MNK booster spray mampu utk merawat dan memperbaiki kulit dan ianya sudah cukup utk melengkapi penjagaan kulit anda seperti anda menggunakan satu set skincare yg lengkap.

2.SAYA SUDAH ADA SKINCARE. PERLUKAH SAYA GUNA MNK MAGIQUE SKINZ BOOSTER SPRAY?

Anda tidak perlu buang skincare anda. Jadikan MNK booster spray sebagai produk tambahan shj. MNK booster spray akan membuatkan skincare anda bertindak lebih cepat ke atas kulit anda..ini kerana ia adalah BOOSTER!!

  1. APAKAH FUNGSI MNK MAGIQUE SKINZ BOOSTER SPRAY?

Ia bagus utk memudarkan jeragat dan parut jerawat yg hitam, mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, menghilangkan kedutan di mata, menganjal dan menegangkan muka, membentuk muka menjadi V shape, menghilangkan eyesbag dan lingkaran hitam di bwh mata, kulit menjadi lebih cerah dan glowing. Ia juga menjadikan make up lebih tahan lama.

  1. BOLEHKAH JIKA HANYA MENGGUNAKAN MNK MAGIQUE SKINZ BOOSTER SPRAY SHJ?

Boleh. Ini kerana 1 botol MNK booster spray sudah pun dpt menggantikan toner,serum,eyes cream,moisturizer dan night cream. Lebih jimat masa dan wang,bukan? Anda hanya perlu menggunakan pencuci muka dan MNK booster spray shj utk dptkan kulit yg cantik dan sihat.

  1. JENIS KULIT YG SESUAI ?

Semua jenis kulit – normal, berminyak, kering,kombinasi dan sensitif.

  1. ADAKAH SESUAI UTK IBU MENGANDUNG?

Ya. Sama sekali tidak ada masalah kerana ianya bebas dr bahan2 chemical yg berbahaya.

  1. ADAKAH IA SESUAI UTK SEMUA ORG?

Ya. MNK magique skinz booster spray sememang nya di cipta utk perempuan, lelaki dan juga remaja.

  1. BAGAIMANA CARA UTK MENGGUNAKAN NYA?

Guna 2x sehari setiap kali selepas mencuci muka. Spray ke seluruh muka dan leher dan biarkan ia meresap dgn sendiri. Anda perlu menggunakan sunblock utk waktu siang.

Tahniah kepada yg telah mencuba
Kulit uols sure mulus gebu skrang kan???

Tips kecantikan hari ini:

1. Buat face treatment / Facial untuk buang kerak2 daki pada kulit wajah.. caranya.. bila buat facial.. blackhead & whitehead akan dibuang.. semua kotoran akan keluar dari layer2 kulit muka kite..so bila muka dah betul2 bersih.. bila apply spray ni.. ia akan direct serap elok dan cpt nampak effectnya.. dlm masa 2 minggu muka flawless + gebu+ pores mengecil+ kulit lebih cerah sekata..first time apply pon dh nampak perbezaannya.. seawal 5 minit je.. pipi uols lifting + kulit moist dan uols tak perlu nak pkai BB cream ke atau foundation untuk kelihatan cantik.. cukup sekadar compact powder.. kulit cantik mcm baby.. gebu…. YES!!!!!

? HARGA JUALAN ?
SM : RM 187.00
SS : RM 197.00
** Harga tidak termasuk kos Penghantaran .

Harga Promosi untuk Bacth Ke 2  

untuk 100 yang terawal 
SM : RM 160.00
SS : RM 170.00

free postage 

Whatsapp ” MNK ” ke 019-2192668

Whatsapp ” MNK” ke 019-2192668

Whatsapp ” MNK” ke 019-2192668

Comments on this entry are closed.